«Τραυματίστηκε στη γέννα με τις κουτάλες»: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε για 1η φορά το θέμα υγείας του γιου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε με ειλικρίνεια για τ μητρότητα και τους γιους της στην Τζένη Θεωνά.

Όσα αποκάλυψε

«Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24. Με τα παιδιά εξασκείς πολύ την υπομονή σου. Δεν είχα καθόλου υπομονή να περιμένω να γίνουν τα πράγματα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε όταν ο μεγάλος της γιος έφυγε στην Κύπρο για σπουδές, ενώ ετοιμάζεται και ο δεύτερος.

«Πήγα εκεί να του φτιάξω το σπίτι, να του ψωνίσω, να του τακτοποιήσω. Όταν έφυγα, με πείραξε κι όχι αμέσως. Γύρισα σπίτι, πέρασαν δύο ημέρες που δεν ήταν στο σπίτι και εκεί προβληματίστηκα. Όσο απότομη είναι η αλλαγή να γίνεις μάνα τόσο απότομη αλλαγή είναι όταν φεύγουν. Έχεις συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει βοηθηθεί πολύ από τις επισκέψεις στον ψυχολόγο της.

«Οι ενοχές μόλις γινόμαστε μαμάδες πάνε πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Ο Διονύσης παρότι ήταν στη σωστή θέση δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει, οπότε αναγκάστηκαν να τον βγάλουν με εμβρυουργό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Του πήρε λίγη ώρα, έχει ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο γιατί τραυματίστηκε στη γέννα με την κουτάλα».

Δείτε το video


Related posts

Αλλάζει όλη τη ζωή του ο Θύμιος Μπουγάς: Έτοιμος να κάνει οικογένεια, βρήκε φίλους, χαμογελά ξανά μετά τις δυσκολίες

Συγκινεί η Ιωάννα Μαλέσκου για την μητρότητα: «Όταν αγκάλιασα την κόρη μου, ξαναγεννήθηκα»

«Χείμαρρος» η Μιμή Ντενίση: «Είχα εκτίμηση σε όλον τον χώρο, εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο»