Τραβούσε τα μαλλιά του ο τραπεζίτης: Ο παίκτης που κατάφερε ότι κανένας στο Deal και έγινε viral

Το Deal είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια και συχνά οι παίκτες με τις επιλογές και τις “κόντρες” τους με τον τραπεζίτη γίνονται viral.

Ο πιο  καλός παίκτης στο Deal

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν ο Ιωάννης, οι επιλογές του οποίου ήταν ολόσωστες, από την πρώτη μέχρι την τελευταία, με αποτέλεσμα να νικήσει τον τραπεζίτη.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλοί παίκτες από το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου, οι οποίοι έχουν φύγει με μεγάλα ποσά, ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, δύσκολα θα βρει κάποιον να έχει κάνει τις επιλογές του Ιωάννη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο νοσηλευτής από την Μεσσηνία, έκανε το παιχνίδι της ζωής του, καθώς ξεκίνησε να βγάζει τα μικρά ποσά, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να μείνουν μέσα μόνο πέντε χρυσά, εκ των οποίων δύο ήταν τα 40.000 και τα 60.000 ευρώ.

Μάλιστα, αφού αρνούνταν τις προτάσεις του τραπεζίτη, κατάφερε να είναι κερδισμένος πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, έχοντας να διαλέξει ουσιαστικά ανάμεσα σε τρία μεγάλα ποσά, έχοντας κρατήσει για το τέλος τις 40.000 και τις 60.000 ευρώ.

Η πρόταση του τραπεζίτη ήταν 48.000 ευρώ και ρισκάροντας ουσιαστικά 8.000 ευρώ, έχοντας σίγουρα τα 40.000, αρνήθηκε και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς στο κουτί του είχε τις 60.000 ευρώ.

Δείτε την απίστευτη στιγμή

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”