Τραγικό φινάλε: Νεκρός στα αζήτητα ο άνδρας που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη – Σuντετριμμένη η οικογένειά του

Αγγελική Νικολούλη: Η παρουσιάστρια έχει κατά καιρούς βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο μέσω της εκπομπής της και της προσωπικής της προσπάθειας και εμπειρίας. Η Αγγελική Νικολούλη έχει αγαπηθεί για το ήθος της, το λειτούργημα που ασκεί και τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό της εκπομπής της με τον ίδιο ζήλο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αγγελική Νικολούλη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 61χρονος που αναζητούσε

Ο αγνοούμενος 61χρονος, Αλέξανδρος Καψάλης, είναι νεκρός, με τη σορό του να εντοπίζεται στο νοσοκομείο Ελπίς, χθες, Τετάρτη και μάλιστα, δεν τον είχε αναζητήσει κανείς για μία εβδομάδα.

Η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο «Φως στο Τούνελ», στην προσπάθειά τους να βρεθεί το αγαπημένο τους πρόσωπο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο. Η σορός του άτυχου άνδρα βρισκόταν στα αζήτητα, για μία εβδομάδα, αφού το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν έξω από ξενοδοχείο στην Ομόνοια και δεν είχε πάνω του τα προσωπικά του στοιχεία. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε, αλλά ήταν ήδη νεκρός. Το συγγενικό του περιβάλλον, μιλώντας στο «Τούνελ», εκτιμάει ότι πιθανότατα είχε πέσει θύμα ληστείας και η ανακοπή οφείλεται στον εκφοβισμό που υπέστη από άγνωστους δράστες.

Όπως ισχυρίζονται, το τηλέφωνό του, το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί, βρισκόταν σε λειτουργία, για ημέρες μετά το θάνατό του. Ο αγνοούμενος 61χρονος, που ήταν μόνιμος κάτοικος στο Σμέρτο Φιλιατών Θεσπρωτίας, εξαφανίστηκε όταν πήγε στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της