Τόσα χρόνια λάθος το κάναμε: Ο Λάκης Γαβαλάς δείχνει πως να τρώμε παϊδάκια και αποθεώθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις.

Όσα αποκάλυψε

Όπως είπε, το μικρό του όνομα είναι Απόστολος, και το «Λάκης» είναι το υποκοριστικό του. «Κάθε φορά που έχω ευχέλαιο σπίτι μου, γράφω το όνομά μου και ο ιερέας το αναγγέλλει, όπως είναι το βαφτιστικό μου», απάντησε ο γνωστός επιχειρηματίας μόδας για το πότε άκουσε τελευταία φορά ολόκληρο το όνομά του.

Σούσι ή παϊδάκι, τον ρωτούν. «Σούσι για να φας με τα στικς και παϊδάκια γιατί τα χέρια πρέπει να λιγδώνουν από το λαρδί που προκαλούν αυτά. Αλλιώς δεν γεύεσαι», είπε και έγλειψε τα δάχτυλά του, δείχνοντας πώς πρέπει τα τρώμε. «Αν δεν κάνεις αυτό, δεν έχεις φάει παϊδάκι»

Ερωτηθείς τι σημαίνει στυλ για εκείνον απάντησε με μια φράση. «Έλα ντε!». Επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι τραγουδάει μόνο στο ντους, ενώ το πιο κακόγουστο πράγμα που έχει γίνει μόδα θεωρεί ότι είναι το γυμνό.

Του έχουν πει ότι είναι και άσχημος και κακόγουστος και τώρα τελευταία, όπως ανέφερε, του έχουν πει ότι τον απέρριψαν από κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Έχω καιρό να πάω σε κωμωδία και ήταν τέλειο να ακούσω κάτι τέτοιο. Γέλασα πολύ και μου άρεσε», τόνισε.

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς δεν δίστασε να αδειάσει on camera την τσάντα του. Από τα αντικείμενα που είχε μέσα, ξεχωρίζει ένα πανάκριβο μαντίλι Hermes. «Θέλω όταν συγκινούμαι ή όταν χαίρομαι και βγαίνουν δάκρυα από τα μάτια, να τα σκουπίζω με ένα σινιέ μαντίλι».

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της