“Τον Νίκο τον έχανα”: Όταν ο αδικοχαμένος Παντελής Πολυδερόπουλος μιλούσε για τη σχέση με τον ηθοποιό αδερφό του

Δύσκολες στιγμές διανύει τα φετινά Χριστούγεννα ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αρκετές ελληνικές σειρές.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο μικρότερος αδερφός του Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελής έφυγε από τη ζωή.

Ο 28χρονος αδερφός του ηθοποιού, δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας. Υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων. ενώ μια μέρα πριν εργαζόταν κανονικά.

Μέχρι στιγμής, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν έχει επικοινωνήσει δημόσια τη θλιβερή είδηση, αφού ακόμη δε μπορεί να πιστέψει πως ο βενιαμίν την οικογένειας έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η σχέση του ηθοποιού με τον αδερφό του

Η σχέση του Νίκου Πολυδερόπουλου με τα τρία του αδέρφια, Πάρη, Παναγιώτη και Παντελή ήταν πολύ στενή. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια οι τέσσερίς τους είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη που μιλούσαν για τη σχέση τους.

«Ήμουν ο μικρότερος, και τον Νίκο που ήταν μεγαλύτερος κατά οκτώ χρόνια, τον έχανα. Ουσιαστικά, με τον Νίκο επικοινωνήσαμε περισσότερο μετά τα 17 μου, γιατί έφυγε στα 18 του από την Πάτρα και όταν ερχόταν να μας δει με έβλεπε όλο και ψηλότερο, μέχρι που τον πέρασα στο ύψος… Όταν ήμασταν παιδιά τρελαινόμουν όταν παίζαμε κρυφτό, γιατί ως ο Βενιαμίν της οικογένειας, τα αδέλφια μου με πρόσεχαν, με έκρυβαν καλύτερα, κι εγώ απολάμβανα αυτή τη φροντίδα.» δήλωνε τότε ο Παντελής για τη σχέση με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Related posts

Σκληρή αλήθεια για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Πριν το διαλύσουμε μεταξύ μας…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Αναδιώτη: «Συνάδελφός μου; Από που; Είναι ηθοποιός;» (video)

Γεμάτο συμβολισμούς: Το έργο της Γεωργίας Λαλέ για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής Γρίβα (photo)