Τον καταδίκασε με 9 λέξεις: Ο πατέρας της Καρολάιν είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε για τον 33χρονο πιλότο

Ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη μεζονέτα τους, στα Γλυκά Νερά, το 2021, μιλώντας στην Daily Mail, υπογράμμισε ότι «ούτε η θανατική ποινή θα ήταν επαρκής».

Ειδικότερα, ομόφωνα ένοχος, όπως και αποφασίστηκε και πρωτοδίκως, κρίθηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και του σκυλιού τους, ο πιλότος, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο αδικοχαμένος πατέρας «από την πρώτη φορά που ο δολοφόνος της κόρης μου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κάθε εμφάνιση ήταν βασανιστήριο για την οικογένειά μου. Με την απόφαση που του επιβλήθηκε, θα είναι στα εξήντα του όταν φύγει από τη φυλακή, με ανεξίτηλα σταμπαρισμένη πάνω του την κηλίδα της φυλακής. Θα έχει υποστεί χρόνια υποβάθμισης και ταπείνωσης στα χέρια των αρχών και των συγκρατούμενών του. Θα είναι ένας ταλαιπωρημένος γέρος, που ζει στη φτώχεια ανίκανος να βρει την πιο ταπεινή δουλειά. Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα είναι ποτέ επαρκή για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ακόμη και η θανατική ποινή θα ήταν ανεπαρκής τιμωρία, γιατί όταν ένα κράτος σκοτώνει έναν δολοφόνο, του δίνει ένα γρήγορο, ανώδυνο θάνατο, ενώ προκάλεσε έναν οδυνηρό και παρατεταμένο θάνατο στην κόρη μου».


Related posts

«Έρχεται από Κίνα»: Προειδοποίηση Γκίκα Μαγιορκίνη – Θα μας «σαρώσει« τον χειμώνα, γι’ αυτό ανησυχούν οι ειδικοί

Αποθεώθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια & έκανε αυτό που έπρεπε

«Το θέμα έχει εκτροχιαστεί» – «Σπάει τη σιωπή της» η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιάννη Στάνκογλου