Τον έψαξε στη Νικολούλη: Το άγνωστο δράμα του πρωταγωνιστή του “Σασμού”, η εξαφάνιση-μυστήριο & η δημόσια έκκληση

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” στον οποίο και ενσαρκώνει τον τον σύζυγο της Μαρίας Τζομπανάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκε πριν χρόνια η αναζήτηση για την εξαφάνιση του αδερφού γνωστού ηθοποιού από το «Σασμό».

Το άγνωστο δράμα του ηθοποιού

Ο αδερφός του ηθοποιού είχε εξαφανιστεί το 2003 στη Κρήτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με την οικογένειά του αλλά και τον ηθοποιό να απευθύνονται στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο Αλέξης Κεφαλογιάννης, 27 ετών, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, και το μοιραίο απόγευμα που χάθηκαν τα ίχνη του οδηγούσε τη μηχανή του. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή Αλέξη εντοπίστηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο, ήταν ότι η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν να την είχαν τοποθετήσει επίτηδες εκεί για να δείξουν ότι ο Αλέξης Κεφαλογιάννης ταξίδεψε.

Λίγο καιρό μετά, ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο. Το σακβουαγιάζ του με τα προσωπικά του έγγραφα … Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του. Η μητέρα του πέθανε από τον καημό της, χωρίς να μάθει τι του συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr.

Η θεία του Αλέξη Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει στο Φως στο Τουνελ:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της