Το twitter αποθέωσε τις «Σέρρες» στο τελευταίο επεισόδιο: «Σε αγαπάω για ό,τι είσαι», «Για τον Πάνο», «Ευχαριστούμε τον Καπουτζίδη γι’αυτό»

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και χειροκροτήθηκε, στο τελευταίο επεισόδιο τις «Σέρρες», που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στον ANT1, με τα σχόλια στο Twitter να τους αποθεώνουν.

Με στιγμές γέλιο και συγκίνησης, ο σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, πέρασε στους τηλεθεατές τα μηνύματά του και τον αντάμειψαν με τα σχόλιά τους στο Twitter.

Ένα χειροκρότημα για τον Πάνο Νάτση

Ειδικότερα, μετά την προβολή του «Σομελιέ», όπως ήταν και ο τίτλος του επεισοδίου, οι χρήστες του Twitter αποχαιρέτισαν τη σειρά και για τον πρωταγωνιστή της, Πάνο Νάτση, ο οποίος “έχασε” τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει», «Μας δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη, τι σημασία της φιλίας, την αξία της ζωής», «Για τον Πάνο», ήταν ορισμένα από τα σχόλια που «πλημμύρισαν» την πλατφόρμα.

Η φράση «σε αγαπάω για ό,τι είσαι», που ακούστηκε στη σειρά, σε μία συγκινητική σκηνή ανάμεσα σε πατέρα και γιο, είχε την τιμητική της.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της