Tο τρυφερό περιστατικό του Σωτήρη Καλυβάτση: «Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα τρυφερό περιστατικό που έζησε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με ιστιοπλοϊκό όταν και συνάντησε ένα κοπάδι δελφινιών.

Το άγνωστο περιστατικό που είχε

«Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα. Είχαμε φύγει από την Αλόννησο με έναν φίλο που δεν είναι πια στη ζωή, εκείνος με το δικό του σκάφος κι εγώ με το δικό μου, για να πάμε στα Ψαρά. Κάποια στιγμή τους βλέπω στο άλλο σκάφος και σηκώθηκαν, λέω δελφίνια. Μετά από λίγο ήρθαν και σε μένα τα δελφίνια, για λίγο χάθηκαν και μετά για τρεις ώρες ήταν στην πλώρη μου. Αντιλήφθηκαν ότι οι άλλοι ήταν παρέα κι εγώ ήμουν μόνος μου, το κατανόησα αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ξάπλωσα κι εγώ μπροστά στην πλώρη, άφησα το ένα μου χέρι κάτω και σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου. Πολύ ωραία στιγμή και τα είπαμε… πολύ ωραία παρέα».

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της