To Σνομπάρισμα Ντάνου σε Βάσαλο-Βαλαβάνη και η… Ντορέττα

Για μια ακόμα φορά έδειξε την τεράστια ανάγκη, το απωθημένο του ρε αδερφέ να θέλει να δείχνει ξεχωριστός. Ο Ένας. Τώρα αν τα καταφέρει στο τέλος; Θα δείξει. Βέβαια εδώ να πω πως ξεχωριστό δεν σε κάνει το να σνομπάρεις τους άλλους αλλά οι πράξεις και η στάση ζωής σου. Και πέρα απο το παιχνίδι όπου και συμμετείχε με πολλά κομμάτια του χαρακτήρα του φτιαγμένα στο μοντάζ… δεν γνωρίζουμε και πολλά για την ζωή του μέχρι σήμερα. Και δεν ενοοώ το βενζινάδικο και τη νύχτα μόνο.

Η εμμονή του Ντάνου να μην θέλει να βρίσκεται κοντά σε παίκτες του Survivor, ειδικά με κάποιους που ήρθε πολύ κοντά όπως η Ευριδίκη αλλά και ο Βάσαλος που έμεινε μέχρι το τέλος-και ο Γιώργος έλεγε πως τον συμπαθεί πολύ- δείχνει πολλά.

Μετά την εκδήλωση στην οποία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες και όπως σας έγραψα τσαντίστηκε που είδε και άλλους που είχαν πάρει μέρος στο Survivor, ήρθε και η εκπομπή «Στην Υγειά μας « στον ΣΚΑΙ.

Ο Ντάνος δεν κάθισε παρέα με τη Βαλαβάνη και τον Βασάλο αλλά από την άλλη πλευρά… δίπλα στην Ντορέττα.

Και μην μου πείτε ότι έτσι τους έβαλε η παραγωγή…. Απλά το παιδί θελει να νιώθει ξεχωριστό. Κάθισε δίπλα στην Ντορέττα που δεν έχουν σχέση όπως λένε (!) αλλά έγιναν πια τόσο κολλητοί που δεν ξεκολλάνε.

Ο Ντάνος που ήταν ωσάν αγγούρι κατά τη διάρκεια της εκπομπής αν και πιέστηκε από τη «φίλη» του όπως βλέπετε Ντορέττα να κουνηθεί λίγο, δεν της έκανε το χατίρι…

Τι φάση ρε Ντάνο; Αφού δεν το χεις γιατί πηγαίνεις; Μήπως σε γοητεύει τελικά παραπάνω απο το κανονικό το γυαλί και το μαύρο κουτί;

Πηγή gossip-tv.gr/nassos

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε