Το περιστατικό που θέλει να ξεχάσει: To απρόοπτο που έπαθε η Ελένη Μενεγάκη πάνω στο σκάφος που κόντευε να κινδυνεύσει

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι έχει πολύ μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και το νησί της Άνδρου εκεί όπου διατηρεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα με τον σύζυγό της .

Την Τρίτη 27/2 η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή Ελένη μετά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με δημοσιογράφο, που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό του ένας μπακαλιάρος την ώρα, που έκανε αναμετάδοση.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έχει ζήσει και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν όσο έκανε μια από τις γνωστές οικογενειακές βόλτες με το σκάφος της. Σε εκείνη βέβαια αντί για μπακαλιάρος είχε εκτοξευθεί ένα…καλαμάρι.

H απίστευτη περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη από το σκάφος της

«Μου έχει τύχει το ίδιο με καλαμάρι στο φουσκωτό με κακό καιρό. Ψέματα να πω; Ήμασταν μέσα με τα παιδιά περνούσαμε κάβο ντόρο, τι το θέλαμε; Είχαμε φύγει κατακαλόκαιρο και μπήκαμε σε φουρτούνα και μετά βγήκαμε πάλι στο κατακαλόκαιρο. Και εκεί στη μαυρίλα, που κρατιόμουν έτσι κι έλεγα εγώ γιατί ανέβηκα, αφού τη φοβάμαι τη θάλασσα…σκάει ένα καλαμάρι κατευθείαν επάνω μου και πέφτει κάτω. Και λέω τι είναι αυτό; Εγώ σκεφτόμουν καρχαρίες… Μόλις ξαναβγήκαμε στο ξέφωτο της Άνδρου στο καλό σημείο κάνω μία έτσι και λέω καλά, αυτό μου ήρθε στο κεφάλι; Ήταν καλαμάρι. Έφτασα και έκανα το σταυρό, λέω γιατί μπήκα με τα παιδάκια μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της