“Το πάλεψα και βγήκα καθαρός”: Λύγισε ο Στέλιος Παρλιάρος και μίλησε πρώτη φορά για τα τελευταία 10 χρόνια

Ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε στην εκπομπή «EQ» του Action 24 και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε για μία δεκαετία, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Όπως υπογράμμισε ο ζαχαροπλάστης «αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια, αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα».

Οι οικονομικές δυσκολίες του Στέλιου Παρλιάρου

Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, ο Στέλιος Παρλιάρος επεσήμανε «όταν είσαι 20-22 χρονών, πού να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις; Μόνος μου ήμουν και πάλευα για τα πάντα. Ήταν τα ανίψια μου πάνω σε σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν κι η αδερφή μου και με βοηθούσε, οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά».

Και πρόσθεσε «εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα κι έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε, κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω “τι κάνω;”. Το πάλεψα οικονομικά για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα, γιατί έκανα πάντα όνειρα».






Embed code

Πως έφτασε ο Στέλιος Παρλιάρος στην κορυφή

Για το πως έφτασε στην επιτυχία του, σημείωσε «ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο σαν πολύ νεότερος, που διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

Related posts

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Επαναστατικοί χοροί από τα μπαλέτα Μουλέν Ρουζ δίπλα στον Σηκουάνα

Συγκίνησε κάθε Έλληνα ο Γιάννης: «Το να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της Ελλάδας είναι τεράστια τιμή»

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αγγελάκα: «Θα χρειαστώ μήνες να επανέλθω…» – Τι συμβαίνει