«Το μαpτύpιο ξεκίνησε στον πρώτο μήνα γάμου»: Μαθεύτηκε το ένοχο μuστικό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και λίγα χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι η απιστία ξεκίνησε από τον πρώτο μήνα του γάμου τους.

Ειδικότερα, ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από τη χρυσή κληρονόμο, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια και την αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση.

Η άγνοια της Αθηνάς Ωνάσης για την απιστία του Αλβάρο

Ο Αλέξης Μανθεάκης, σε παλιότερες δηλώσεις του, υπογράμμισε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του, το οποίο συμπεριλάμβανε από μεταμφιέσεις, μέχρι και “αλλαγή” ταυτότητας, προκειμένου να συναντήσει την άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε “είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση. Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συγκεκριμένος φάκελος ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί, καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Η Αθηνά Ωνάση έζησε ένα δράμα

Στο μεταξύ, μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, όταν ήταν παντρεμένοι, η Αθηνά Ωνάση είχε μείνει έγκυος, αλλά χωρίς να τα καταφέρει, καθώς φήμες της εποχής την ήθελαν να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα περίμενα κοριτσάκι. Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»