Το έλυσαν στον αέρα του ”Σπίτι με το mega”: Η χρόνια διαμάχη της Μελέτη με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στο χθεσινό Σπίτι με το Mega, ήταν αφιερωμένο στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στην Ελευθερία Αρβανιτάκη. Καλεσμένη επίσης της Ρούλας Κορομηλάς, ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε την Ελεονώρα Μελέτη στην παρέα της και εκεί η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τις δύο ερμηνεύτριες.

 Η ατάκα για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τη «διαμάχη» τους

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο, πως υπάρχει μια διαμάχη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία αφορά το όνομά τους.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια το γράφει με «Ο» και «Ω», ενώ η τραγουδίστρια με τον αντίθετο τρόπο.

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είμαι ανάμεσα σε αυτή την υπέροχη παρέα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση και για τα λόγια σου. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό γιατί, όπως και εσύ είπες, η βραδιά είναι για αυτές τις δύο υπέροχες κυρίες εκ των οποίων η μία μάλιστα είναι και συνονόματη. Έχουμε όμως μια συνεχή διαμάχη! Πως γράφεται το Ελεονώρα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Από την πλευρά της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε πως: «Πως γράφεται; Όπως το γράφω εγώ! Με Ω και Ο», με την παρουσιάστρια να λέει: «εγώ το γράφω με Ω και Ο, ενώ η Ελεονώρα με Ο και Ω».

Η Ρούλα Κορομηλά πρόσθεσε με χιουμοριστικό τρόπο: «Ε, άμα είναι αυτή η διαφορά σας δεν είναι τίποτα! Παιδιά, άμα διαφωνείτε για αυτό είναι μια χαρά. Για άλλα να μην διαφωνείτε».

Δείτε το video:

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»