«Το χορεύω όλη μέρα»: Ενθουσιασμένη η Καινούργιου με το Zari παρά τις αντιρρήσεις Μικρούτσικου

Έντονες αντιρρήσεις είχε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Zari που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσα ανέφερε

«Όποιον ρωτήσεις το πολύ πολύ να θυμηθεί μια μικρή φρασούλα σε ένα 3λεπτό τραγούδι, αν σκεφτούμε ότι ίσως είναι το μοναδικό που έχει 8 ή 9 συνθέτες – δεν είναι κοινοπραξία η σύνθεση- μπορεί να πάρει βραβείο; Αν είναι φεστιβάλ κατασκευής τραγουδιού μπορεί. Είναι ανέμπευστο, πολύ καλά δομημένο τεχνικά τραγούδι γεφυρών. Αν λέγεται τραγούδι, είναι “νεοτραγούδ锨. Έχει μια καταπληκτική τραγουδίστρια που έχει πολύ ωραία φωνή που την έχει αποδυναμώσει. Οι νέοι τραγουδιστές που λένε καλά λόγια, λιβανίζουν την ΕΡΤ για μελλοντική συνεργασία. Μακάρι να πάει καλά, δεν έχω καμία αντίρρηση αλλά αν πάρει βραβείο θα είναι παραγωγής τραγουδιού» είπε.

«Κάθε φορά που το ακούω μου αρέσει και πιο πολύ. Μπαίνω σε μαγαζί και το ακούω και θέλω να αρχίσω να χορεύω. Στον χορό είμαι αγγούρι. Την Καθαρά Δευτέρα θα χορέψω, θα δείτε!» υποσχέθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”