Το απειλητικό τηλεφώνημα στη Νικολούλη: «Δεν σας συμφέρει να βγείτε απέναντί μου»

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ερεύνησε και ξεσκέπασε ένα σκοτεινό κύκλωμα που εξαφανίζει και εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια σε διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα.

Η εκπομπή αναζήτησε δυο μαθήτριες που έφυγαν από το σπίτι τους επηρεασμένες από τα «όμορφα λόγια» ενός εξωσχολικού και παγιδεύτηκαν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια όπου τις εκμεταλλεύονταν.

Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε στον αέρα

Η μια μαθήτρια κατάφερε να τους ξεφύγει και αποκάλυψε στην οικογένεια της τα όσα συνέβησαν. Το «Τούνελ» στην προσπάθεια του να εντοπίσει το δεύτερο κορίτσι, βρέθηκε νύχτα στις περιοχές που υπέδειξε η φίλη της. Την έρευνα πληροφορήθηκε άτομο που είχε σχέση με μέλος του κυκλώματος.

Το άτομο αυτό που γνώριζε πολλά κάλεσε τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Γιώργου Τσούκαλη και απείλησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής. Στην συνέχεια φάνηκε διαλλακτικός για να βοηθήσει να λήξει η περιπέτεια της μαθήτριας.

«Έχω βάλει θεούς και δαίμονες να ελευθερώσουν την κοπέλα. Πείτε στα παιδιά εκεί στην Νικολούλη να μην γίνει θέμα γιατί δεν τους συμφέρει να βγουν απέναντί μου», τόνισε χαρακτηριστικά απειλώντας ευθέως την εκπομπή.

«Κάποιος κυνηγάει την κοπέλα για να τη σκοτώσει και την προστατεύουν. Εμένα με απείλησαν αλλά ξέρω ποιοι είναι και θα κλάψουν μανάδες», συμπλήρωσε.

Δείτε το video


Related posts

Ξεσπάει ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα σας άρεσε να έρθω εδώ και να σας πω η εικόνα σας με αηδιάζει;»

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του