Το «αντίο» της Δήμητρας Κατσαφάδου στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη – Είσαι στον παράδεισο ψυχή μου γιατί μόνο εκεί ανήκει

Η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο.

Η νεαρή κοπέλα έδινε μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες, μετά τα 21α γενέθλιά της, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο στην Αμερική.

Το «αντίο» της Δήμητρας Κατσαφάδου στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, γνωστή για την ευαισθησία της και τη φιλανθρωπική της δράση, ήταν μία από εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό της Ραφαέλας από την πρώτη στιγμή.

Εκτός από τη δική της στήριξη, η επιχειρηματίας ενθάρρυνε το κοινό της να σταθεί στο κορίτσι, κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο.

Μετά την είδηση του θανάτου της, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να την αποχαιρετήσει.

Σε αυτό, οι δύο γυναίκες είναι μαζί. «Είμαι εδώ για να φωνάξω έναν επίγειο άγγελο δίπλα μου», ακούγεται να λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου, ενώ εκείνη τη στιγμή δίπλα της εμφανίζεται η Ραφαέλα, η οποία την αγκαλιάζει.

«Δήμητρα; Χρειάζομαι βοήθεια. Χρειάζομαι λεφτά για να πάω στην Αμερική και να κάνω τις θεραπείες μου και το χειρουργείο για να νικήσω για τρίτη φορά τον καρκίνο», της λέει η Ραφαέλα με ένα χαμόγελο στα χείλη της.

Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε το βίντεο, η Δήμητρα Κατσαφάδου λέει: «Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις»

Η νεαρή κοπέλα από τα Χανιά νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου του 2023 στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τη μητέρα της, Βέση, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον πατέρα της, Ανδρέα, ο οποίος ταξίδευε από τα Χανιά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να είναι δίπλα στο δεύτερο από τα τέσσερα, συνολικά, παιδιά της οικογένειας.

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου