«Της είπε όχι γι’ αυτόν τον λόγο»: Η καλλονή ηθοποιός που «έκοψε» ο Γιάννης Μπέζος στις οντισιόν για το «Εκείνες κι Εγώ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, οποίος έκανε μια αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο, από την εποχή που γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι Εγώ».

Η άγνωστη αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «κάνουμε το ‘Εκείνες κι Εγώ’ και μας έρχεται μία κοπέλα και ήταν πραγματικά μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε, γιατί εμείς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά – ο Γιάννης δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν δίπλα. Και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης ‘ποια σχολή έχετε τελειώσει;’. Κι εκείνη λέει ‘αχ, δεν έχω πάει σχολή ακόμα’. Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πώς θα πας ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Σχετικά με την αντίδραση του Γιάννη Μπέζου, ο Τάσος Κωστής επεσήμανε «ο Γιάννης της είπε ‘με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που έχουν τελειώσει σχολή, είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουνε. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε’».

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν η εν λόγω κοπέλα έγινε τελικά ηθοποιός και αν στο μέλλον την είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή.

Δείτε το video


Related posts

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι ζόρικα»