Την “τελείωσε” σε 12 δευτερόλεπτα: H Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της πέταξε το “γάντι”

Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram, λίγο μετά την πρόσφατη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη συνέντευξη αυτή, που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι Alpha, η Καινούργιου αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς και στις φωτογραφίες που έγιναν viral με τη Δανάη Μπάρκα.

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγη ώρα αργότερα η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε βίντεο στο Ιnstagram με ένα γκουρού να στέλνει το μήνυμα: «Να είσαι ευγνώμων για τους κακούς ανθρώπους στη ζωή σου ξέρεις γιατί; Γιατί σου έδειξαν ποιος δεν θέλεις να γίνεις», ωστόσο αργότερα κατέβασε την ανάρτηση από τα stories της στο instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς