«Την τελείωσε» με 5 λέξεις: Το απαράδεκτο σχόλιο που προσέβαλε την Ελεονώρα Μελέτη & εξόργισε τον Χάρη Ρώμα

Εξοργισμένος φάνηκε στην απάντησή του σε απρεπές σχόλιο, ο Χάρης Ρώμας, ύστερα από την ανάρτηση στο Facebook της φωτογραφίας του στην οποία αγκαλιάζει την -χωρίς μακιγιάζ- Ελεονώρα Μελέτη.

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία του Αμαρουσίου με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε μία κοινή του φωτογραφία με την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η ανάρτηση του

Έγραψε μάλιστα κάποια λόγια στα οποία φάνηκε να θαυμάζει για το θάρρος της την κα Μελέτη που τολμά να εμφανίζεται τελείως άβαφη στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«ΧΩΡΙΣ MAKE UP
Το ότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της εμφανίζεται τελείως άβαφη (εκτός των τηλεοπτικών συνεντεύξεων που κάποιο μακιγιάζ θεωρείται αναγκαίο) είναι τουλάχιστον θαρραλέο γιά μία όμορφη κοπέλα που εργάζεται πάνω από είκοσι χρόνια στη show business.

Σε εμένα,τουλάχιστον, υποδηλώνει ότι σε αυτή την καινούργια της προσπάθεια θέλει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φτιασίδια και μεταφορικά να δείξει και το αληθινό ψυχικό της εύρος.
Την γνωρίζω,βέβαια,όλα αυτά τα χρόνια και παρά τις όποιες διαφωνίες πάντα εκτιμούσα την ειλικρίνεια της.

Αν τα καταφέρει και εκλεγεί στην Ευρωβούλη ένα θετικό λιθαράκι στα κοινωνικά θέματα πιστεύω ότι θα το βάλλει.
Καλή επιτυχία Ελεονώρα Μελέτη!», έγραψε ο Χάρης Ρώμας τον οποίο όμως περίμενε μία έκπληξη στα σχόλια.

Μεταξύ των άλλων σχολίων υπήρξε και ένα μίας διαδικτυακής του φίλης ή ακόλουθης η οποία έγραψε «Που φτάσαμε! Ο άνδρας με μακιγιάζ και η γυναίκα άβαφη».

Ο Χάρης Ρώμας φανερά ενοχλημένος από το άκομψο και απρεπές σχόλιο έσπευσε να απαντήσει γράφοντας ο ίδιος: «Σε ποιον αναφέρεστε κυρία μου;».

Related posts

«Oύρλιαζα, έμεινα σoκαρισμέvη»: Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Ξεσπά η Έφη Θώδη: «Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν»

Δεν κρύβεται πλέον η Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»