Τηλεοπτική «βόμβα»: Η Δέσποινα Βανδή μπαίνει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»;

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη νέα σειρά Αυτή  η νύχτα μένει και απαντάει στο αν θα συμμετέχει η Δέσποινα Βανδή.

Το κοινό φαίνεται να έχει αγκαλιάσει τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου.

Τι είπε για την εμφάνιση της Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Σε δηλώσεις του στο breakfast at star ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο όπως είπε, συζητάνε τα προσωπικά τους.

Η δήλωση του Στάνκογλου για τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε».

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί».

Σε ό,τι αφορά το ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα αποθεωτικά σχόλια που γράφονται στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου».

Τέλος, στα όσα ακούγονται ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Related posts

«Ήσουν μικρός σε όλα»: «Άδειασε» τον Σοϊλέδη με 4 λέξεις η Μαρία Αντωνά – Οι μπηχτές & οι απαντήσεις μέσω story

Πότισε νέο «φαρμάκι» την Αντωνά ο Σοϊλέδης: «Το να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι…»

Η επική αντίδραση της Βάσιας Τριφύλλη όταν ακούει για πρώτη φορά το «Ζάρι» – «Την τσιμπάνε;»