Τηλεφώνημα για ΒΟΜΒΑ σε πλοίο της γραμμής – Συναγερμός στο Λιμενικό, ταλαιπωρία για 287 επιβάτες

Οι 287 επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Πόρου κι αναμένουν να γίνει έλεγχος στο πλοίο.

Ταλαιπωρία για 287 επιβάτες του επιβατικού πλοίου Flying Cat III, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σπέτσες-Ύδρα-Πόρος-Πειραιάς.

Την Κυριακή το απόγευμα έγινε καταγγελία για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στο πλοίο, κι αμέσως εκτάκτως το καράβι έδεσε στο λιμάνι του Πόρου, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες.

Στο σημείο σπεύδουν Λιμενικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να διερευνηθεί εάν όντως υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός ή αν πρόκειται για φάρσα.

Related posts

Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν από την Πανσέληνο του Ιουνίου

Αστρολογική «έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η εβδομάδα της κρίσης (29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου) – Ποια 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά!

Πλανητικό «σεισμό» αποκάλυπτει για Ιούλιο ο Κώστας Λεφάκης: Ποια 4 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά