Τύφλα να ‘χει η Άσπα Τσίνα: Μόλις βρέθηκε ο πιο αντιπαθητικός παίκτης που πέρασε ποτέ από ελληνικό ριάλιτι (Vid)

Όταν καταφέρνεις να αφήσεις πίσω σου ιστορικά αντιπαθητικές περσόνες των ελληνικών reality όπως η Άσπα Τσίνα του Fame Story ή ο Τζώρτζης Παπανικολάου του MasterChef 2, τότε σημαίνει ότι είσαι κάτι το ξεχωριστό σε αυτόν τον τομέα.

Ο λόγος για τον Σώζωνα Παλαίστρο Χάρο, που δεν του αρκούσε το μοναδικό ονοματεπώνυμο για να ξεχωρίσει στο Survivor 2018. Ήθελε να αφήσει το στίγμα του και τα κατάφερε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο παίκτης που δεν έχει αφήσει συμπαίκτη για συμπαίκτη «άθαφτο» στις συνεντεύξεις του, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στα προηγούμενα ξεσπάσματα γκρίνιας και παραληρήματος.

Αφού απείλησε μάλιστα σε προηγούμενο βίντεο ότι θα γίνει επιθετικός, αυτή τη φορά τα έβαλε με την Εύη και τη σχέση που δημιούργησε με τους άλλους Διάσημους μοιράζοντας το φαγητό της.

Αυτό το τρομερό ατόπημα της Εύης να μοιράζει κομμάτια καρύδας έκανε έξαλλο τον Σώζωνα, ο οποίος μέσα στο παραλήρημά του δεν άφησε κάτω να πέσει ούτε τη σιλουέτα της συμπαίκτριάς του.

Δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ότι δεν έχει χάσει κιλά, ότι δεν επιπλέουν τα ρούχα της όπως επιπλέουν τα δικά του πάνω του, ακόμα και για την προσμονή του να τη δει να χάνει κιλά αφού η ποσότητα της τροφής που τρώει αυτός στα 90 κιλά και αυτή στα 50 είναι ίδια.
Ο ορισμός του παραληρήματος…

πηγη

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών