Θύμα απάτης ο Βασίλης Καρράς: Του έκαναν photoshop για προϊόν αδυνατίσματος και κατέθεσε μήνυση

Σε σελίδα του Facebook κατέθεσε μήνυση ο Βασίλης Καρράς. Συγκεκριμένα, η εν λόγω σελίδα χρησιμοποίησε το όνομα και την εικόνα του λαϊκού τραγουδιστή χωρίς την άδεια του, διαφημίζοντας ένα προϊόν αδυνατίσματος.

Η σελίδα ανέβασε φωτογραφίες για διαφημιστικούς λόγους, που απεικονίζουν τον Βασίλη Καρρά να κρατάει ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Βασίλη Καρρά

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο Thesstoday.gr, καθώς η εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.

Related posts

«Τι μας βρήκε πάλι»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την κόρη της η Ελένη Χατζίδου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την είδε και έπαθε σοκ: Σοκάρει η εικόνα της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Αποκλείεται να το είπε στον «αέρα»! Κατέκραξαν τη Δανάη Μπάρκα για την ατάκα της έναν χρόνο μετά τα Τέμπη