Θρίλερ με τον θάνατο της Χρονοπούλου: Τα στοιχεία που «προδίδουν» εγκληματική ενέργεια – Ανησυχία για δολοφονία

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της Μαίρη Χρονοπούλου, περίπου 5 μήνες μετά το τελευταίο “αντίο” που της είπαν τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και όσοι την θαύμαζαν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκλειστικά μετέφερε η εκπομπή Επί Τόπου, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Την προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά από απόφαση του δικηγόρου της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη.

Θέλει να ερευνηθεί εάν πράγματι ο θάνατός της ήταν ατύχημα, καθώς είχε τραύμα στο κεφάλι της. Σε δηλώσεις του είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για το τραύμα της.

Tι αναφέρει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου για το θάνατό της

Ο κ. Χατζημιχάλης θέλει να ερευνηθεί αν τραυματίστηκε από αμβλύ αντικείμενο, καθώς είχε πέσει στο χαλί και ήταν αδύνατο να προκληθεί αιμάτωμα.

Αφήνει λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως από το σπίτι της έλειπαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

«Θα πρέπει να ερευνηθεί πως έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ήταν, δεν ήταν; Πως έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν στο ισόγειο εκεί που καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο», είπε ο φίλος της Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αποκλειστικά στην εκπομπή Επί Τόπου η οποία πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη