«Θες να ανοίξω σάκο με όσα έχουν γράψει;»: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σπάει την σιωπή του και μιλάει δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικά”, μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς και αναφέρθηκε για το ακραίο περιστατικό σε εμφάνιση του και αν θα δεχόταν να συνεργαστεί με λαϊκό καλλιτέχνη και τα σχόλια που έχει ακούσει.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου, που δεν λέγονται. Ακραία είναι να φύγεις από την σκηνή, να γδυθείς, να φύγεις ευθεία, να περάσεις έναν δρόμο, να μπεις στην θάλασσα γυμνός και να ακολουθήσει όλος ο κόσμος από πίσω. Άλλη ερώτηση;».

«Παλιά δεν θα δεχόμουν να συνεργαστώ με λαϊκό τραγουδιστή. Τώρα ναι. Έχει γίνει τέτοιος αχταρμάς στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, που δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου για κάτι άλλο. Επίσης, σε αυτές τις μεγάλες πίστες υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά καλοί. Θα πήγαινα με τον Νίκο Βέρτη.» σημείωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Θες να ανοίξω σάκο με όσα έχουν γράψει; Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά κι είμαι ομοφυλόφιλος. Γελούσα» πρόσθεσε.

«Οι γυναίκες δεν αφήνετε να μείνει κάτι κρυφό. Εγώ ο καημένος δεν μιλούσα ποτέ» απάντησε για το αν θα ήθελε να μην βρίσκεται η προσωπική του ζωή στην δημοσιότητα.

Δείτε το video






Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών