«Θα μιλήσω όπως θέλω εγώ»: Έκλεισε οργισμένη το τηλέφωνο σε εκπομπή η Μίνα Ορφανού

Την άποψή της γνωστής ηθοποιού και καλλιτέχνιδας, Μίνας Ορφανού για τη γυναικοκτονία της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα θέλησαν να φιλοξενήσουν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όμως η συνέντευξη δεν έληξε ομαλά. Πολύ γρήγορα, η ηθοποιός διέβλεψε υπερβολή στον τρόπο με τον οποίο η παραγωγή της εκπομπής κάλυπτε το θέμα και τερμάτισε τη συνομιλία με τους ανθρώπους της εκπομπής.

Όσα ανέφερε για την δολοφονία

«Το ωραίο θα ήταν να μην έχετε αυτή την υπερβολή και να μπορεί ο κόσμος να πάρει σοβαρά και μια εκπομπή. Χάθηκε μια ψυχή, ζούμε σε μια βάρβαρη εποχή, το μέλλον δεν είναι καλό…», είπε αρχικά η Μίνα Ορφανού και ο Φοίβος Παπαδάκης την διέκοψε.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε: «Σε ποια υπερβολή αναφέρεστε ακριβώς; Εμείς είπαμε ότι πρόκειται για μια στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».

«Καταλάβατε πώς το είπα; Με πήρατε για να πω την άποψή μου για μια αδικοχαμένη ψυχή και για τη βαρβαρότητα και θέλω να μιλήσω όπως θέλω εγώ. Αφού δεν θέλετε, καλημέρα σας!», είπε η Μίνα Ορφανού κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το video






Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα