«Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας»: Πένθος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε ένα δυσάρεστο γεγονός, μια απώλεια που της έχει ήδη κοστίσει συναισθηματικά.

Η σκυλίτσα της έφυγε από τη ζωή και η όμορφη δημοσιογράφος, θέλησε να μοιραστεί τον πόνο και την θλίψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιοι από τους οποίους είχαν γνωρίσει από κοντά το σκυλάκι της.

Η συγκινητικά ανάρτηση

Γνώριζαν λοιπόν πόσο πολύ δεμένη ήταν η Ευρυδίκη μαζί της και μάλιστα στο σετ φωτογραφιών και ενός βίντεο που ανέβασε στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αντίο μικρή μας, θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας 💔 #Hera».

Η σκυλίτσα ήταν στην αγκαλιά της από κουτάβι και είναι λογικό να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασε μαζί της χαρές και λύπες και ο θάνατός της δεν θα μπορούσε παρά να κοστίσει συναισθηματικά στην Ευρυδίκη η οποία δέχτηκε «βροχή» τα μηνύματα από τους φίλους της, ανάμεσά τους και η Λάουρα Νάργιες η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή τη δυσάρεστη είδηση όπως συνέβη και με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Κατά το παρελθόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβαζε φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της και δεχόταν πολλά likes από τους followers της. Φυσικά η απώλεια αυτή δεν θα μπορούσε παρά να την καταρρακώσει καθώς την αγαπούσε πολύ.

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»