«Θα είμαστε πίσω νωρίς»: Ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega και επιστρέφει με περισσότερα 3D

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου.

Λίγο πριν το κλείσιμο, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει ένα «ευχαριστώ» στο τηλεοπτικό κοινό για την σταθερή στήριξη και εμπιστοσύνη σε καθημερινή βάση στην ενημερωτική εκπομπή.

Το δημόσιο ευχαριστώ και η πρόκληση

Ειδικότερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε: «Θέλω να πω πως ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά γεγονότων. Να σας πω ότι έχετε από όλους μας, όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής, την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε σε θέματα μεγάλα, σοβαρά, καθοριστικά σαν αυτό της εκλογικής διαδικασίας. Των εκλογικών διαδικασιών, κορυφαίο. Μας εμπιστευτήκατε και είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής που φέρουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό», ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Και πρόσθεσε για την επόμενη σεζόν: «Θα είμαστε πίσω νωρίς, σχετικά, τον Αύγουστο. Κάπου λίγο μετά τις 20 Αυγούστου για να πάρουμε το νήμα από την αρχή. Και ένα πράγμα που οφείλω να το πω. Τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται MEGA. Από τον πρόεδρο του πρώτα, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα. Τον Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και καθοριστική βοήθεια».

Δείτε το video

Related posts

Απασφάλισε ο Κονδυλάτος – «Οι υπεύθυνοι για την πυρκαγιά εξαφανίστηκαν, η παραγωγός έκανε την ανήξερη»

«Κόκκαλο» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τι είναι αυτό που βλέπω…»

Αποκαλυπτικός Ρακιντζής: «Είχα δικό μου ελικόπτερο – Το πάρκαρα μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος…»