«Τεμπέληδες στη κοσμάρα σας»: Έκραξαν Ρουμελιώτη και Κατσούλη μετά από προκλητική ανάρτηση για την κακοκαιρία

H Mαριαλένα Ρουμελιώτη κόντρα στην κακοκαιρία Daniel δημοσίευσε κάποια βίντεο από τις διακοπές της με κάποιους από τους followers να δυσαρεστούνται.

ΗΜαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε σε πρόσφατη ανάρτησή της πως το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο όμορφα της ζωής της. Και πώς να μην ήταν άλλωστε, αφού μετά από 6 μήνες που πέρασε παρέα με τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη, ξανά στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, δέθηκαν ακόμα περισσότερο και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν όλες τις κακουχίες του παιχνιδιού χωρίς να φθαρεί η σχέση τους. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης ήταν και ο μεγάλος νικητής φέρνοντας το έπαθλο στο σπίτι τους.

Η ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια

Στην πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα, για να υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο και το φθινόπωρο η ίδια δημοσίευσε κάποιες στιγμές της με τον Σάκη Κατσούλη από τις διακοπές τους, στις οποίες «δάμαζαν» τα κύματα, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Στην Αθήνα μπορεί να βρέχει εγώ είμαι σε mood.. «36 Αυγούστου παίζοντας με τα κύματα!».
Νομίζω πως φαίνεται το πόσο τα φοβάμαι.. Στην πρώτη φάση απλά τρέχω να σωθώ..

Στην δεύτερη φάση είμαι με τον Σάκη και προσπαθώ να είμαι κουλ..Στην Τρίτη φάση κάνω την πιο αποτυχημένη βουτιά εβερ..Και στην Τετάρτη αποτυπώνεται το πως ήταν το καλοκαίρι μου! #NOT Ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου, με σένα στο πλευρό μου πάω παντού και πάντοτε!».

Ωστόσο, η φράση που χρησιμοποίησε για τις βροχές στην Αθήνα, η πρώην παίκτρια του Survivor – όπως και η συγκεκριμένη ανάρτηση – έγιναν πριν από δύο μέρες, όταν η κακοκαιρία Daniel έπληττε πολλές περιοχές της Ελλάδας με κύριο επίκεντρο την Θεσσαλία. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποιοι από τους followers της δεν έκρυψαν στα σχόλια τη δυσαρέσκειά τους, όπως θα δεις.

Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί ήταν και αυτοί που υποστήριξαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέροντας πως είναι δικαίωμα του καθένα να δημοσιεύει χαρούμενες προσωπικές στιγμές στο προφίλ του στα social media, χωρίς να πρέπει να νιώθει τύψεις γι’ αυτό.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών