Τέλος ο Λιάγκας από το Πρωινό του ANT1: Δıέρρευσαν τα δuσάρεστα, επıβεβαιώθηκαν οι φήμες, ραγδαiες εξελiξεις

Ένας από τους πλέον έμπειρους και αξιόπιστους δημοσιογράφους και τηλεκριτικούς, ο Γρηγόρης Μελάς, συνομίλησε με τη συνάδελφό του, Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αναλύοντας το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη χρονιά 2023 βασιζόμενος σε αυτά που είδε και έμαθε από τα ρεπορτάζ.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως όχι για δημοσιογραφικούς λόγους. Προκάλεσε πολλές διαμάχες και λεκτικές αντιπαραθέσεις με διάφορους διάσημους, ενώ εκφράζει ακραίες απόψεις.

«Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να υπάρχει παντού, το έχουμε σκεφτεί αυτό; Ο Γιώργος Λιάγκας δίνει αφορμές να σχολιάζεται κάθε μέρα σε σάιτ και εκπομπές. Ο λόγος του είναι εριστικός. Σε ωθεί να τον κρίνεις, διαφωνώντας ή συμφωνώντας. Το έχει πληρώσει που λέει την άποψή του γιατί κάποιες φορές ξεφεύγει. Υπάρχει ακόμα μέσα του ένα Λιαγκάκι που του λέει “πες αυτό”. Πιστεύω πως ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μείνει στην πρωινή ζώνη του ANT1 του χρόνου γιατί υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες που η εκπομπή με την παρούσα δομή δεν μπορεί να τραβήξει. Θα τον δοκίμαζα σε μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή», σχολίασε ο Γρηγόρης Μελάς στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Related posts

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τους Ράδιο Αρβύλα – Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης