«Τέλος» η Ελένη Μενεγάκη: Σκούρα τα πράγματα για την παρουσιάστρια ανακοινωθήκαν τα δυσάρεστα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κερδίσει το δικαίωμα, ως «βασίλισσα» της τηλεόρασης, να διαπραγματεύεται με τους δικούς της όρους, κάτι που φυσικά ισχύει και στην περίπτωση του Mega, στο οποίο βρίσκεται την τελευταία τριετία.

Η Τζώρτζια Συρίχα μίλησε στο Star για τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα και σχολίασε το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, φανερώνοντας ένα «ομιχλώδες» τοπίο στις επαφές της με το Mega. Σύμφωνα με την έμπειρη ρεπόρτερ, είναι η πρώτη φορά που ακόμη δεν έχει υπογράψει η παρουσιάστρια, η οποία πραγματοποίησε και μια ανακοίνωση ως ευτυχισμένη μανούλα, με αποτέλεσμα άπαντες να αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην ίδια και το σταθμό.

Η δυστοκία του Mega, όπως την χαρακτηρίζει η Τζώρτζια Συρίχα με γλαφυρό τρόπο, είναι αυτή που φέρνει τον προβληματισμό για το τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη, καθώς το ζήτημα είναι να μπορέσουν από το κανάλι… να της κάνουν τα χατίρια, ώστε να τη διατηρήσουν στο δυναμικό του. Σκοπός της είναι, άλλωστε, να επανέλθει σε τριετές συμβόλαιο τη στιγμή, που το Mega υπογράφει μονοετή με τα πρόσωπα, που βρίσκονται στο κομμάτι της παρουσίασης, κάτι που αποτελεί μάλλον και το πιο βασικό «εμπόδιο» έως τώρα για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς