Τέλος από την υποκριτική ο Γιάννης Καπετάνιος: «Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλα πράγματα, ελεύθερα»

Ο Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος μέσα από τις εμφανίσεις του στο J2US έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μιλάει για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για τα σχέδιά του τώρα που είναι συνταξιούχος!

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός δείχνει να έχει ανάγκη λίγη ξεκούραση και ανάπαυλα από εξοντωτικά ωράρια και κουραστική καθημερινότητα. Ο ίδιος μιλάει σε συνέντευξή του για τις τελευταίες δουλειές που έκανε αλλά και πώς νιώθει τώρα που είναι συνταξιούχος…

Θα είστε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή;

Όχι.

Τι συνέβη; Γιατί δεν θα είστε μαζί του;

Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότι ο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης και ότι κάνει, το κάνει με το χέρι στην καρδιά.

Έγινε κάτι μεταξύ σας;

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο. Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλα πράγματα, ελεύθερα. Έχω τη συνταξούλα μου, θα κάνω πιο light πράγματα, πιο ξεκούραστα. Έχω να ξεκουραστώ από το καλοκαίρι του 1995.

Μας προκαλεί εντύπωση, δεν θα σας το κρύψω.

Να είναι καλά ο Μάρκος, να συνεχίσει την πορεία του και τη δουλειά του. Όπως αυτός ξέρει καλά.

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν