Τάσος Παλαντζίδης: «Θα χαρακτηριζόμουν άθεος, αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος»

Ο Τάσος Παλαντζίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και το πάθος του με το τσιγάρο. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, δήλωσε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό.

Τι ανέφερε για την θρησκεία

«Εγώ θα χαρακτηριζόμουν άθεος. Αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος, γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα, όταν θέλει και όποτε μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα γηρατειά και αν τον τρομάζουν, απάντησε: «Δεν έχω νιώσει τρόμο με την ηλικία που περνάει. Δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να κινούμαι ή αν δεν έχω αντοχές για δουλειά, αν θα μου δημιουργήσει τότε άγχος. Μέχρι στιγμής πάντως, στα 71 μου δεν έχω τέτοια θέματα».

Τέλος, ρωτήθηκε για τα πάθη του. «Ένα είναι το πάθος μου, το τσιγάρο. Ούτε ποτό μπορώ να πιω, ούτε να ξενυχτήσω στα μπουζούκια, ούτε να πάω σε καζίνο. Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα», τόνισε κλείνοντας.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”