Τάσος Παλαντζίδης: «Θα χαρακτηριζόμουν άθεος, αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος»

Ο Τάσος Παλαντζίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και το πάθος του με το τσιγάρο. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, δήλωσε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό.

Τι ανέφερε για την θρησκεία

«Εγώ θα χαρακτηριζόμουν άθεος. Αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος, γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα, όταν θέλει και όποτε μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα γηρατειά και αν τον τρομάζουν, απάντησε: «Δεν έχω νιώσει τρόμο με την ηλικία που περνάει. Δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να κινούμαι ή αν δεν έχω αντοχές για δουλειά, αν θα μου δημιουργήσει τότε άγχος. Μέχρι στιγμής πάντως, στα 71 μου δεν έχω τέτοια θέματα».

Τέλος, ρωτήθηκε για τα πάθη του. «Ένα είναι το πάθος μου, το τσιγάρο. Ούτε ποτό μπορώ να πιω, ούτε να ξενυχτήσω στα μπουζούκια, ούτε να πάω σε καζίνο. Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα», τόνισε κλείνοντας.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”