Συγκλονίζει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης: «Όταν γνωριστήκαμε με τη σύζυγό μου δεν είχε ιδέα ποιος είμαι»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και μέσα σε όλα μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας πως εκείνη δεν είχε ιδέα για το ποιος είναι αλλά και για τα παιδιά του τα οποία βοηθά και ο ίδιος στα μαθήματα.

Όσα αποκάλυψε

«Η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι. Είναι αστείο για το οποίο μου φωνάζει κιόλας, και τώρα θα μου φωνάξει αν το δει. Τότε η σύζυγός μου σπούδαζε Φυσιοθεραπεία στο Αίγιο και δούλευε σε μια καφετέρια στην Καλλιθέα, εκεί γνωριστήκαμε. Μου άρεσε, μιλήσαμε, ήμουν με τον κολλητό μου που έχει φύγει από τη ζωή.

Αυτό που είχα πει κι εγώ και ο φίλος μου τότε, ήταν ότι είναι γυναίκα για σπίτι. Το ιστορικό μου δεν ήταν και τόσο καλό, δεν ήμουν άπιστος, έβγαινα έξω όμως αρκετά, δεν πήγαινα πολύ στα μπουζούκια, στα κλάμπ περισσότερο» ανέφερε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Είναι μια χαρά που είμαι με τα παιδιά στο σπίτι. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχουν πολλές δραστηριότητες τα παιδιά. Θέλουν μπάσκετ, μετά πίνγκ – πόνγκ, μετά τέννις, μετά βόλεϊ. Τα γράφω, πληρώνω συνδρομή και μετά δεν ξαναπάνε. Η κόρη μου, που είναι μικρότερη με καταφέρνει κιόλας.

Τα βοηθάω στα μαθήματα… Η μικρή, όταν θέλει τη βοήθειά μου έρχεται μόνη της, ο μεγάλος έχει αποκτήσει μια άλλη στρατηγική, προσέχει πάρα πολύ στο σχολείο ώστε να μην αναγκάζεται να διαβάζει… Πλέον έχω αρχίσει να προσεύχομαι περισσότερο. Πιστεύω πάρα πολύ. Τώρα με τα παιδιά αρχίζω να προσεύχομαι περισσότερο, για την υπομονή. Φοβάμαι πολύ περισσότερο για τα παιδιά, κάθε φορά που θα βγουν έξω μόνα τους ή με τη μητέρα τους, με ανησυχεί αυτό λίγο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο για τα παιδιά του.

Δείτε το video

Related posts

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»: Ολόκληρη η απάντηση του Αύγουστου Κορτώ στο Μανώλη Μητσιά

«Όχι βρε μάνα, μη μιλάς»: Η παρέμβαση της μαμάς του Πλούταρχου σε βίντεο του που κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Θα σας βάλουμε να δουλεύετε 12 ώρες την ήμερα και τα παιδιά σας θα τα μεγαλώνουν απρόσωποι εκπαιδευτές»