Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλιας: «Το βράδυ είχα το γύρισμα στο Ναυάγιο, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο»

Το Ναυάγιο είναι η σειρά υπερπαραγωγή που κάνει πρεμιέρα στο Mega την ερχόμενη Κυριακή. Με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.

Όσα αποκάλυψε

Ο Νίκος Γκέλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται, το πρωί της Παρασκευής στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε ο ίδιος τη μέρα που είχε το γύρισμα του ναυαγίου.

«Φτάσατε υποκριτικά σε σημείο ταύτισης με τον ήρωα;», ήταν η ερώτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία οδήγησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…», είπε διστακτικά ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο «Βασίλης», ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο. Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα».

«Όταν συνέβη αυτό και έπρεπε να κάνω το βράδυ αυτή τη σκηνή, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπλέκονται λίγο. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή είμαι ο Νίκος ο οποίος έκλαιγε ή ο Βασίλης», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκέλια.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”