Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Όσοι ζούμε κάτι τόσο βαρύ, είμαστε καταδικασμένοι σε έναν μοναχικό δρόμο»

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στην σημερινή εκπομπή του ο Ετεοκλής Παύλου οποίος έχει χάσει το πόδι του, από πυροβολισμό και μίλησε για την αντιμετώπιση των ανθρώπων με αναπηρία.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Οι άνθρωποι που ζούμε κάτι τόσο βαρύ. Μπορεί να ακούγεται στενάχωρο, για κάποιον λόγο είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε έναν πολύ μοναχικό δρόμο, οι πληγές δεν κλείνουν ποτέ. Ζεις ένα μοναχικό μονοπάτι, όσο θετικό πρόσημο κι αν έχεις. Δεν θες να περάσει κανένας αυτό που έχεις περάσει και ζεις πάντα για να είσαι ένα παράδειγμα. Ο ίδιος όμως νιώθεις μία τεράστια μοναξιά, γιατί αυτά τα πράγματα δεν αντέχει να τα ερμηνεύσει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος.

Κανένας εν ζωή οργανισμός, είτε λέγεται ζωάκι, είτε άνθρωπος δεν πρέπει να ζει κάτι τέτοιο. Γεννιόμαστε και πρέπει να πεθαίνουμε αρτιμελείς, ή χωρίς τέτοια βιώματα. Δε μπορούμε να το ξεπεράσουμε ποτέ ουσιαστικά μέσα μας. Έχουμε έναν μοναχικό δρόμο ή ένα βάρος που κουβαλάμε μόνοι μας. Ωστόσο πάντα παλεύουμε να είμαστε παραδείγματα για τους υπόλοιπους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και μου λέγανε ότι δεν θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι εκεί είναι τέλειοι. Επειδή έχω κρατήσει επαφή, ξέρεις πόσο χαίρονται που έχει ανοίξει η πόρτα για έναν άνθρωπο με πρόσθετο μέλος; Δε χρειάζεται για να είσαι τέλειος για να είσαι στην τηλεόραση» .

Δείτε το video

Related posts

Τα έχασε με τη Μιμή Ντενίση η Ελένη Μενεγάκη: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι…»

Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα έχεις με μάγειρα δεν υπάρχει, είναι ένα σώμα να γείρεις»

Καθηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έκλαιγα απ’τους πόνους, έπαιρνα βαριά παυσίπονα. Εθίστηκα, καταστράφηκε το συκώτι μου»