Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου: «Είναι τόσο τραυματικό, ήμουν με καμένα μαλλιά χωρίς φρύδια και ματόκλαδα»

Σε μία κατάθεση ψυχής πέρασε η Ρούλα Δημητριάδου, η γνωστή make up artist και νύφη του Γιώργου Τσαλίκη. Συγκεκριμένα, η ίδια ήταν καλεσμένη στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και περιέγραψε το ατύχημα που τη σημάδεψε σε ηλικία 10 ετών όταν είχε πάει να ανάψει μία ξυλόσομπα με μπουκάλι οινοπνεύματος κι αυτό έκανε αναρρόφηση, ανατινάχθηκε στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πάθει πολλαπλά εγκαύματα.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να βιώνει κάτι τόσο τραυματικό… Να έχεις επιδέσμους, να μην μπορείς να φας, να έχεις πληγές στο πρόσωπό σου που είναι τρομακτικές προς τα άλλα παιδάκια… Ήμουν με καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, δεν είχα ματόκλαδα και είχα τα σημάδια στο πρόσωπο» ανέφερε και πρόσθεσε πως ο πατέρας της τής έλεγε πόσο όμορφη ήταν ως ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως εξήγησε η 44χρονη Ρούλα Δημητριάδου στο T-live, το ατύχημα στάθηκε η αφορμή για να επιλέξει το επάγγελμά της. «Το μακιγιάζ ήταν για εμένα μονόδρομος, η ψυχοθεραπεία μου. Η μαμά μου με είδε στο όνειρό της να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο. Από εκείνη την ημέρα και μετά, η εξέλιξη της επούλωσης ήταν ραγδαία» πρόσθεσε.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”