Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη: «Πάντα με ακολουθούσε αυτό, η κόρη του Καστάνη που αυτοκτόνησε»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πατέρα της, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του, όταν η ίδια ήταν μικρή σε ηλικία.

Όσα ανέφερε

«Το πιστεύω αυτό, ότι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει δράμα στην προσωπική του ζωή, μπορεί να του γίνει άμυνα και να κάνει τους άλλους να γελάνε. Το 90% των ρόλων που έχω κάνει είναι κωμικοί. Εγώ είχα βιώσει και αυτό το γεγονός με τον πατέρα μου, σε μια μικρή κοινωνία, όπου πάντα με ακολουθούσε αυτό. Δηλαδή, είναι η κόρη του Καστάνη, που έγινε αυτό, που αυτοκτόνησε…

Και αυτό που λεγόταν, στα αυτιά ενός παιδιού 12 ετών που ήμουν εγώ, αυτό καταγραφόταν… Και μου δημιούργησε και προβληματισμό φοβερό στη ζωή μου, να μην κάνω τα λάθη που έκανε ο πατέρας μου. Ήμασταν μια εξαιρετική οικογένεια, δεν υπήρχε δηλαδή κάτι εντυπωσιακό, για να το κάνει ο μπαμπάς αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Κλείνοντας, η Ελένη Καστάνη ανέφερε: «Όλος αυτός ο δρόμος με οδήγησε σε μια σκέψη, που είπα ότι εγώ θέλω να κάνω αυτό που γουστάρω στη ζωή μου, ως επάγγελμα, διότι πρώτα πήγα στη βιομηχανική σχολή Θεσσαλονίκης. Και μετά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, θα κάνω αυτό που θέλω, δεν θα το αφήσω στη ζωή μου να περάσει έτσι. Ακόμα βλέπω την απώλεια του μπαμπά μου να ξεπηδάει σε στιγμές της ζωής μου».

Δείτε το video


Related posts

Ξεσπά ο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν σεβάστηκαν ότι έχασα τον αδερφό μου»

Κόλαφος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και…»

Famagusta: Φινάλε στις 2/6 – Αυτό είναι το σπαρακτικό τέλος της σειράς!