Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: Το πένθος μου ήταν για την απώλεια της φωνής

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε η Χάρις Αλεξίου και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλές γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Όσα αποκάλυψε

Σε ερώτηση σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, καθώς η φωνή της δεν είναι όπως παλιά, η Χάρις Αλεξίου ανέφερε: «Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, το πένθος -ας μην φοβόμαστε να πούμε τη λέξη ακόμα- ήταν για την απώλεια της φωνής.

Αυτό όσο και αν θες να το διασκεδάσεις, τα έκανα όλα, επιτυχία, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, έπαιξα στα ωραιότερα και μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, είμαι χορτάτη καλλιτέχνης… Όμως, θέλεις τη φωνή σου.

Τι να παραδεχτείς; Ο κόσμος το ξέρει. Δεν το άφησα να γίνει πολύ, το πρόλαβα. Τα σημάδια είχαν φανεί. Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δεν γίνεται να κοροϊδεύεις».

«Εάν θέλεις να κρατήσεις το καλό που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Αυτό δεν είναι μια απλή απόφαση, να πεις πας παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς και την απώλεια, να παραδεχτείς την ήττα, τη νέα συνθήκη… Θέλει τον χρόνο του. Και το πένθος θέλει τον χρόνο του», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το video

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»