Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Ξένιας Καλογεροπούλου: Έχει χάσει πολλά παιδιά του Φέρτη, δεν το ήξερε κανένας

Ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίστηκε σε θλίψη μετά τον χαμό του αγαπημένου και ταλαντούχου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές ταινίες, αλλά και σε διάφορα θεατρικά έργα τόσο κλασσικά όσο και σύγχρονα.

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Ξένιας Καλογεροπούλου

Η ζωή του επηρεάστηκε από τέσσερις γυναίκες, πραγματοποίησε τρείς γάμους και δεν έγινε ποτέ πατέρας. Η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια.

“Θα σας πω δυο πράγματα. Το ένα είναι πως όταν είχα χάσει τα μάτια μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και του είπαν οι γιατροί πως και εκείνος θα έχανε το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιον τρόπο. Και το άλλο είναι πως όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, έκλαιγα στην αγκαλιά του και του έλεγα “Γιάννη οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας, το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη” και με χιούμορ μου απάντησε “Ναι αγάπη μου, ελπίζω να πεθάνεις εσύ πρώτη” “.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 1964, μετά από γνωριμία στα γυρίσματα μιας ταινίας. Παρόλο που επιθυμούσαν να κρατήσουν τον γάμο τους μυστικό, δεν τα κατάφεραν και η εκκλησία γέμισε με κόσμο. Η νύφη ήταν πανέμορφη και μετά τον γάμο ταξίδεψαν για το μήνα του μέλιτος στο Ναύπλιο όπου γύρισαν και τη νέα ταινία τους. Μετά από δέκα χρόνια, ο γάμος τους τελείωσε όταν ο ηθοποιός ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα την Τάνια Τσανακλίδου.






Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»