Συγκινεί ο Τάσος Τρύφωνος για την ξαφνική απώλεια: «Αν μας βλέπει από ψηλά, θα χαμογελά»

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί ο Τάσος Τρύφωνος και η οικογένειά του τις τελευταίες ημέρες, αφού το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα, Ανδρούλλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε το θλιβερό γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας του να τον κρατά αγκαλιά, όταν εκείνος ήταν ακόμα μωρό, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας, να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς… Έφυγες τη μέρα του φωτός που λένε ότι είναι ανοιχτά τα επουράνια. Αντίο μανούλα ❤️. Θα σ’ αγαπώ για πάντα».

Το δημόσιο ευχαριστώ

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) ο Τάσος Τρύφωνος επανήλθε με νέα του ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που έσπευσαν να του στείλουν τα συλλυπητήρια μηνύματά τους μετά τον χαμό της μητέρας του.

«Ο πατέρας μας, η αδελφή μου κι εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά την ξαφνική απώλεια της Αντρούλλας μας. Ήταν η καλύτερη παρηγοριά και «βάλσαμο» στον πόνο μας.

Αν μας βλέπει από ψηλά θα χαμογελά με όλη αυτή την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο της», γράφει ο Τάσος Τρύφωνος στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που επέλεξε να ανεβάσει.

Related posts

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”

Καταπέλτης ο Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με την Μαρίνα Σάττι: «Ποιον ταπώνεις; Όταν είσαι με κρατικά χρήματα, πρέπει να έχεις σεβασμό»