Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Όταν χώρισαν με την μητέρα μου δεν είχα καθόλου μπαμπά»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος συγκίνησε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας πως όταν χώρισε η μητέρα του από τον πατέρα του δεν είχε καθόλου μπαμπά. Παράλληλα, δείτε την εξομολόγησή του για τον καρκίνο.

Η Βάσω Λασκαράκη και η εκπομπή «The Break» υποδέχονται τη νέα χρονιά σε νέα ώρα και το κυριακάτικο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ γίνεται απογευματινό.

Η συγκινητική αποκάλυψη

Από αυτή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το «The Break» επιστρέφει στις 17.00 με ενδιαφέροντες καλεσμένους, όπως ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Ο μπαμπάς μου ερχόταν μόνο τα Σαββατοκύριακα και όταν χώρισαν με την μητέρα μου δεν είχα καθόλου μπαμπά γιατί εκείνος πήγε στην Γερμανία. Όταν γύρισε, δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση, δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός», εξομολογείται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει: «Ήθελε να πάω να κάνω τη δουλειά του που ήτανε βιομήχανος οινοποιός. Επειδή είμαι άνθρωπος που δεν τα απορρίπτει όλα, πήγα. Κάθισα έξι μήνες και έφυγα. Δεν άρεσε στον πατέρα μου που έγινα ηθοποιός. Αυτά δεν τα έχω πει ποτέ, τα έχουμε πει μόνο ιδιωτικά».

Δείτε το video

Related posts

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» – Οι νέες σπόντες

Ξεσπάθωσε ο Θανάσης Αλευράς για Eurovision 2024: «Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους αλλά μας ψήφισε το κοινό»

«Είσαι τρελός, μην φωνάζεις!»: Χαμός στον αέρα του MEGA με τον Νίκο Συρίγο – Σίσσυ Χρηστίδου: