Συγκινεί η Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο» – Η τρυφερή εξομολόγηση για τη θετή της κόρη

Η Βάσια Τριφύλλη είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη θετή της κόρη, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση και αποκαλύπτοντας πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά γιατί έπαθε καρκίνο.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ, αναφέροντας το λόγο που δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί, παρόλο που είχε μείνει δύο φορές έγκυος.

Όσα είχε αναφέρει

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την κόρη της, όπως την αποκαλεί η ίδια, την Βερόνικα και το πως μπήκε στη ζωή της

«Η Βερόνικα ήταν ενήλικη όταν ήρθε στη ζωή μου και οι νόμοι πολύ εναντίον μας. Αντιλαμβάνομαι ότι οι νόμοι είναι φτιαγμένοι κατ’ αυτό τον τρόπο για να προστατεύσουν τα παιδιά από κακοτοπιές. Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το πετυχαίνουν πάντα, γιατί ακόμα και οι πιο κακοί άνθρωποι ξέρουν να καμουφλάρονται», δήλωσε η κ. Τριφύλλη, εξηγώντας τον λόγο που δεν κατάφερε να την υιοθετήσει, ενώ η Βερόνικα με τη σειρά της είπε πως «δεν έχει καμία σημασία αν με υιοθέτησε η Βάσια ή όχι. Κι όταν την έβλεπα στενοχωρημένη με αυτή την κατάσταση, της έλεγα: “Αφού ακόμα και τα αρχικά μας είναι ίδια. Εσένα σε λένε Βάσια Τριφύλλη και εμένα Βερόνικα Τοντόρ. Επομένως, είναι σαν ο Θεός να έβαλε το χέρι του για να είμαστε μαζί”. Θυμάμαι στην αρχή που μου έδινε ρούχα από την ντουλάπα της για να φοράω και ήταν σαν να έχουν ραφτεί πάνω στο σώμα μου»

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η μία στη ζωή της άλλης. «Έψαχνα να βρω έναν άνθρωπο για να με βοηθάει. Απευθύνθηκα λοιπόν μεταξύ άλλων στη φίλη μου την Άλκη, που μου σύστησε τη Βερόνικα, η οποία είχε μόλις έρθει τότε από τη Ρουμανία και δούλευε σε ένα άλλο σπίτι. Μέχρι να φύγει από το άλλο σπίτι, εγώ βρήκα μία άλλη κοπέλα. Αλλά όταν την είδα, της είπα να μείνει κι εκείνη μαζί μας, γιατί τότε ήταν και μια περίοδος που είχαμε χρήματα και είχα τη δυνατότητα να πληρώνω δύο ανθρώπους.

Σιγά σιγά η σχέση μας μεταλλάχθηκε και εξελίχθηκε σε οικογενειακή. Μπορεί να μην κατάφερα να την υιοθετήσω, αλλά για εμένα η Βερόνικα είναι η κόρη που δεν έχω. Ζει γύρω στα 30 χρόνια μαζί μου, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφουν τα χαρτιά. Η Βερόνικα έχει ζήσει πιο πολύ μαζί μου, παρά με τους βιολογικούς της γονείς».

Η Βερόνικα βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1996. Για να φτάσει μέχρι τη χώρα μας δεινοπάθησε καθώς ήρθε με τα πόδια. Επί 5 ημέρες προσπαθούσε να κρυφτεί από την αστυνομία. Έδωσε 700 μάρκα σε έναν άνθρωπο που ήξερε τη διαδρομή για να φτάσει μέχρι την χώρα μας και η πρώτη της στάση ήταν το Πολύκαστρο. Έπειτα πήγε στην Θεσσαλονίκη και αργότερα κατέληξε στην Αθήνα όπου γνώρισε και την «θετή» της μητέρα, την Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη είχε την επιθυμία να κάνει ένα δικό της παιδί, ωστόσο η περιπέτεια υγείας της, της στέρησε αυτήν την χαρά.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο. Τότε ήμουν 35 χρόνων, ηλικία κατά την οποία μια γυναίκα ονειρεύεται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «Δεν το πίστεψα ποτέ. Ο άνθρωπος πάντα ζει με την ελπίδα. Έτσι κι εγώ έλεγα πάντα ότι κάτι θα γίνει και θα καταφέρω να γίνω μητέρα. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν η… Βερόνικα»

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα