Συγκινεί η Τζένη Θεωνά: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή, ήταν το πιο εύκολο ναι που έχω πει ποτέ»

Συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της από την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-Δες» στην ΕΡΤ.

Διαβάστε την συνέντευξη

«Ήταν μία υπέροχη πρόκληση. Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Ήταν το πιο εύκολο και γρήγορο «ναι» που έχω πει ποτέ. Την ήξερα την εκπομπή, είχα πάει ως καλεσμένη και την παρακολουθούσα. Μου φαινόταν πάρα πολύ γοητευτικό, αφενός γιατί με αφορά προσωπικά και αφετέρου γιατί ήταν μια συναρπαστική πρόκληση», δηλώνει η Τζένη Θεωνά.

«Η διαδικασία της συνέντευξης με γοητεύει πάρα πολύ, είναι μία υπέροχη συνδιαλλαγή, γιατί προσπαθείς μέσα σε λίγο χρόνο να φωτίσεις την προσωπικότητα του άλλου και το πώς διανύει το ταξίδι της γονεϊκότητας. Επίσης, θεωρώ πως είναι μια πολύ ευγενική εκπομπή, που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και κυρίως επιτρέπει στους καλεσμένους να είναι ο εαυτός τους και να μιλήσουν όπως θέλουν.

Για μένα ήταν ένα άνοιγμα προς μια κοινωνικότητα. Έχω μια επικοινωνία με ανθρώπους που δεν γνωριζόμασταν αλλά κάπως συνδεόμαστε. Αλλά επειδή πέρα από ηθοποιός είμαι και μαμά πάνω απ’ όλα και επιθυμώ να είμαι και παρουσιάστρια, το συγκεκριμένο concept τα συνόψισε όλα», επισημαίνει για την εκπομπή «Μαμά-Δες».

Παρακολουθήσαμε συνεντεύξεις όπου οι καλεσμένοι άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για δύσκολα πράγματα. Πώς το καταφέρατε;

Επειδή έχω υπάρχει περισσότερες φορές στη θέση του καλεσμένου, πιστεύω πως οι άνθρωποι γνώριζαν πώς είμαι μαζί τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα να βγει κάτι από την εκπομπή μας με το οποίο δεν θα αισθάνονταν άνετα. Αυτό το ξεκαθάριζα από την αρχή, οπότε τους έδινε την ασφάλεια πως κανείς δεν έχει την πρόθεση να τους φέρει σε δύσκολη θέση ή να τους κανιβαλίσει.

«Για μένα δεν έχει σημασία μόνο τι λέει κάποιος αλλά και τι εκπέμπει με τη στάση του σώματος, με το χιούμορ του. Όταν ο άλλος ξέρει a priori πως δεν θέλεις να του κλέψεις κάτι, είναι πιο άνετος», επισημαίνει η Τζένη Θεωνά, ενώ αναφέρει πως η εκπομπή έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου