Συγκινεί η Τατιάνα Μπλάτνικ για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα με τον Νικόλαο μας άνοιξες το σπίτι σου»

Στον απόηχο του θανάτου της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη πλήθος κόσμου, γνωστοί και μη την αποχαιρέτησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ανάμεσά τους και η Τατιάνα Μπλάτνικ η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου η οποία θέλησε να την αποχαιρετήσει με μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα, το πρώτο με τον σύζυγό της και την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το δεύτερο όπου ήταν μόνες τους και τα συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Το μήνυμα της Μπλάτνικ στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αγαπημένη μου Μαριάννα,

Σου γράφω, στη μνήμη σου, με μεγάλη θλίψη που μας άφησες. Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία μας μαζί γιατί, όπως πάντα, υπάρχει φως πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα, ήσουν και θα είσαι πάντα “fos”.

Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες κάτω από την φτερούγα σου- και πολλές φορές το να σε έχω κοντά μου με έκανε να νιώθω – ασφαλής. Και τότε είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένειά σου και για τα 10.000.000 παιδιά που βοήθησες και έσωσες. Ήσουν ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας – της Ελπίδας – και θα συνεχίσεις να είσαι, καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, το έργο σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους πολλούς.

Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται μοναδικοί, σημαντικοί και ξεχωριστοί – εσύ το έκανες αυτό. Επειδή ήσουν. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε τη Νεολαία Ελπίδα ζωντανή.

Μια εικόνα. Ένας ανθρωπιστής. Ένας πιστός φίλος. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου.

Σε αγαπάμε- χθες, σήμερα & αύριο και θα είσαι πάντα μαζί μας.

Καλό Ταξίδι Μαριάννα.

Σε ευχαριστούμε που έκανες τον κόσμο καλύτερο.

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν