Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την περιπέτεια της υγείας της και την μάχη που δίνει αδιάκοπα με θάρρος με την λευχαιμία.

Τι ανέφερε η Ρεγγίνα Μακέδου

«Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η νεαρή γυναίκα που δεν το βάζει λεπτό κάτω στην δύσκολη αναμέτρηση με την λευχαιμία.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως όταν δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις Πνευματικού, η Ρεγγίνα Μακέδου εξέφρασε αμέσως την οργή της στο TikTok με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να της τηλεφωνήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο και να το ξεπερνάνε αυτό το βήμα. Οπότε, για μένα προσωπικά, μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις και κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό» .

«Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και σε μένα, εγώ δεν θα ήμουν εδώ. Ο ασθενής μπορεί πολλές φορές να χάσει την ελπίδα του. Πονάμε, παραμορφωνόμαστε, δεν βλέπουμε βελτίωση, φτάνουμε στα όρια μας εμείς οι ασθενείς. Οι γιατροί είναι αυτοί που θα μας πάνε ένα βήμα παρά πέρα και εγώ την ζωή μου την χρωστάω αρχικά στον δότη μου, ο οποίος μου έδωσε τα κύτταρα, και στους γιατρούς μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από το νοσοκομείο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε το video

Related posts

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Μικρούτσικος: «Γι’αυτό έφυγε η Μενεγάκη από το MEGA, αυτή είναι η πραγματική αιτία»

Λένα Δροσάκη για το #Metoo: «Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο άλλαξε όλη μου η ζωή…»

Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βούρο: «Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου»