Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: ‘Έκλαιγα πολλές ώρες – Μέσα μου θα υπάρχει πάντα αυτό το μικρό αγκαθάκι”

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αναφέρθηκε για την μητέρα της που έχει φύγει από την ζωή αλλά και για την δίχρονη κόρη της.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα, γιατί η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου.

Τις προάλλες είπε κάτι που με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: “μαμά, έξω από το δωμάτιο”. “Πώς είναι δυνατόν”, λέω, “παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;”.

Δε σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Σχετικά με την απουσία της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Η μαμά μου δεν ήταν ο άνθρωπος που έδινε συμβουλές. Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα τη μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτή εδώ;”».

Δείτε το video

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»