Συγκινεί η ηθοποιός – τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω»

Για τη μάχη της με τη λευχαιμία μίλησε στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου, η Τάνια Ρόκκα.

Πρόκειται για την ηθοποιό – τραγουδίστρια η οποία όσο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο είχε δεχτεί μια γλυκιά έκπληξη, όταν κάτω από το παράθυρο μουσικοί και φίλοι της έκαναν καντάδα.

Όσα αποκάλυψε

«Βρισκόμουν σε περιοδεία με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, απλώς την τελευταία εβδομάδα είχα έναν μικρό βήχα που εμφανιζόταν όταν έπεφτα για ύπνο, διαρκούσε πολύ λίγο, κοιμόμουν κανονικά και το πρωί ξανά το ίδιο», αναφέρει η Τάνια Ρόκκα για το πρώτο σύμπτωμα.

Ακολούθησαν μια σειρά από εξετάσεις, ενώ η βιοψία έδειξε μια σοβαρή κακοήθεια, ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες.

«Προφανώς και φοβήθηκα, απλώς ήταν ελάχιστα λεπτά αυτή η σκέψη… δηλαδή εκείνη την στιγμή πήρα την αδελφή μου και της έλεγα τους κωδικούς από τις κάρτες μου, αλλά και τις εκρεμμότητές μου. Σκέφτηκα ότι αύριο μπορεί να μην τα καταφέρω. Αυτή η σκέψη πέρασε και έφυγε. Ξαναείδα τα κίνητρά μου, τους στόχους μου και έσφιξα τα δόντια μου», αναφέρει στην κάμερα του T-live η Τάνια Ρόκκα.

Η μόνη λύση ήταν η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η αδελφή της υποβλήθηκε σε εξέταση, βρέθηκε συμβατή και έτσι έγινε δότρια.

«Πάντα όταν αναφέρομαι στην αδελφή μου την Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωάς μου. Πάντα ήμασταν δεμένες. Είχαμε η μία την άλλη. Και ο μπαμπάς μας έλεγε πως θέλει να είμαστε πάντα μια γροθιά», καταλήγει συγκινημένη η Τάνια Ρόκκα.

Δείτε το video


Related posts

Έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στην Eυρώπη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκέφτεται να πάει στην Eurovision

Μείνανε άφωνοι στο πλατό της «Ελένης»: Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που ερμήνευσε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος και συγκίνησε

Το άγνωστο περιστατικό με τον Μητροπολίτη: «Μπορεί να είμαι ο Ωνάσης αλλά εσείς είστε Επίσκοπος και οφείλω σεβασμό»