Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου: “H σκέψη μου είναι στην οικογένεια του”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία ανάρτηση αναλογιζόμενη τη δική της εμπειρία με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η Δώρα Τσαμπάζη είδε όλη της τη ζωή να αλλάζει, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος πάλεψε ενάντια σε μια σπάνια μορφής καρκίνου. Έτσι, σήμερα ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μερικές σκέψεις της, με αφορμή και τον πρόσφατο θάνατο ενός έφηβου αγοριού από την ίδια νόσο. Παράλληλα, η Τζούλη Αγοράκη συγκίνησε για τον καρκίνο του μαστού.

Δειτε την ανάρτησή της

«Παγκόσμια ημέρα κατά του εφηβικού καρκίνου σήμερα και η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του 15χρονου Θάνου που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή. Ήταν ο πρώτο ασθενής με καρκίνωμα nut μετά τον Αλέξανδρο και πάλεψε μόνο 3 μήνες με αυτόν τον τρομερό και επιθετικό καρκίνο. Οι σκέψεις μας σε όλα τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, με την ευχή σύντομα να γυρίσουν στα σπίτια τους, στο σχολείο τους και στους φίλους τους», έγραψε στην ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη.

Related posts

Το παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα: “Γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια, είχα την κόρη μου”

Το on air «ατύχημα» του Γιώργου Τσελίκα & τα γέλια του Οικονόμου – «Πνίγομαι! Ρε αδερφέ φέρε νερό»

Σπάνια κατάθεση της Μπάρμπα: «’Κράτα το παιδί” μου είχε πει η Μαρινέλλα όταν είχα μείνει έγκυος & δεν ήξερα τι να κάνω»